Цей проект ми виконали віддалено та укомплектували готовою продукцією з Ikea, Leroy Merlin та кількох локальних магазинів міста, які подобалися замовникам. Затишна вітальня у скандинавському стилі.

FAMILY NEST

Розташування

м. Гданськ, Польша

Вартість реалізації

550$ / 1 м²
Площа
94 м²

Стіни, як біле полотно, яке додає простору та повітря приміщенню, найважливіший інструмент у даному стилі. Акцентами виступили дерев’яні балки, які наголосили на атмосфері заміського будинку, тому що апартаменти знаходяться на першому поверсі з виходом на свою терасу. Біля каміна вся родина дивитиметься фільми.

EN

Витяжку вибрали в Еlica. Ліворуч утворився заплечик, щоб помістити високі шафи з вбудованою технікою. Таким чином, ми забезпечили більше простору для робочої поверхні кухні.

Щоб зробити зону для швидкого прийому їжі з барною посадкою, ми продовжили стільницю під вікном.

Дерево додало акценти білій кухні, на фартуху використаний керамограніт. Дерев'яні балки стали декоративним елементом для входу в кухню.

У вхідній групі ми розмістили зручний пуф із консоллю. Одну шафу передбачили для зберігання верхнього одягу, а іншу для зберігання інвентарю для прибирання.

Майстер спальня – той випадок, коли простота спрощує сприйняття. Ми акцентували віконний отвір цегляним оздобленням. Решта - чистий лист, на якому соковиті плями дерева, зелені, теракота, затишного текстилю з ротангом.

Абажур створює дуже атмосферні світлові малюнки на стінах. У такій спальні сняться найкрасивіші сни.

Це найфункціональніше приміщення у квартирі, на наш погляд. Ми об'єднали робоче місце із гардеробом.

Сама шафа – це зібрані моделі Pax Ikea. На сайті є можливість створити конструктор шафи самим або за допомогою менеджера.

Дитяча кімната. Ми відзонували спальню на робочу зону, зону відпочинку та ігрову. Робоча зона переходить у шафу та поєднана з м'яким місцем для відпочинку. З боку столу відкриті полиці для підручників. Ліжко по довжині виходить за край стіни, тому для композиційної рівноваги ми додали полиці з боку ліжка та закрите зберігання – з коридору.

Також ми використовували простір над дверима для антресольного зберігання. Що об'єднує всю кімнату кольором, ми виділили шведську стінку антивандальною фарбою, щоб захистити поверхню від пошкоджень під час занять. Акцентом та бажанням хлопчика були шпалери з тваринним принтом біля ліжка.

Дитяча кімната для дівчаток. Ми відзонували спальню на робочу зону, зону відпочинку та ігрову. Дівчатка дуже хотіли підвісну гойдалку. Робочий стіл призначений для занять удвох. Розмістили велику шафу для зберігання.

Двоспальне ліжко зі сходами кольору вишні стало центром нашої композиції. Інтер'єр кімнати доповнили шпалери в горошок.

Замовники хотіли темні санвузли, які найчастіше роблять у лофті.

Основою композиції стала раковина та дзеркало з грубою шкірою. Ми використовували керамограніт під бетон, а також плитку під дерево, яку виклали ялинкою, щоб виділити зону душової. Над інсталяцією знаходиться шафка для резервного зберігання та агресивної хімії.

Другий санвузол – це майстер ванна для батьків. Ми розмістили велику стільницю на два умивальники. Використовували комбінації плитки під бетон та Patchwork – для акценту. Підсвічування в полицях – для вечірнього сюжету освітлення.

Якщо вам сподобався проект, замовте прорахунок вартості та отримайте знижку 10%

ПН-ПТ — 10:00-19:00
СБ — 11:00-16:00

Україна, Київ
вул. Січових Стрільців, 23а

Політика конфіденційності