Дизайн запроектований для дівчини стиліста-перукаря. Головним завданням проекту для нас було створити затишок для замовниці та її тварин.

CHO CHO

Розташування

ЖК TIME

Вартість реалізації

650$ / 1 м²
Площа
51 м²

Хотілося, щоби було і тепле дерево, і рогожка з ротангом, і яскравий велюр і плетені абажури. Для чотирилапих замовників у шафах м'які місця. Вітальня вийшла френдлі для її мешканців.

EN

Диван у вітальні від ligne roset висотою з лежанку – цей диван мрія замовниці. Нам диван навіяв етнічні мотиви, тому ми вирішили додавати непомітні плетені елементи в дизайн, які створюють затишок своїми фактурами та тінями.


У всіх шафах відсутні ручки, тому що собакам вони дуже вже здаються смачними.

Проектор у квартирі зараз мрія багатьох людей. Ми передбачили приховане полотно. На наших клієнтів чекають атмосферні вечори та перегляд улюблених фільмів.

Кухня виконана в тій же обробці та кольорах, що коридор і су. Цей прийом візуально поєднав різні зони квартири в одне ціле. Бетонна стеля диктувала індустріальність у дизайні, ми її залишили практично недоторканою. Так як господиня любить тримати на увазі кухонне начиння, ми зробили полиці відкритими і не ховали витяжку у верхніх шафах.

Хотілося трохи fancy у дачному затишку – диско-куля у лоджії та кольорові ляльки Vitra. Лоджія – це маленький домашній офіс вдень та лаундж зона увечері.

Спальня переважно у світлих м'яких відтінках бежевого. Зелений колір у проекті один із основних акцентних кольорів, тому ми вирішили його використовувати у ліжку. Шафа прихована за лляною щільною тканиною. Між стіною та шафою ми передбачили відкриту нішу, де у двох полицях м'які місця для котиків.

Полиця над ліжком є ​​високою для зручного використання переносного проектора. Під нею, щоб наголосити на етнічних мотивах проекту, ми вирішили використати плетене панно. На стіні маленька полиця була призначена для пам'ятних речей, оскільки господиня любить періодично змінювати сімейні фотографії.

У санвузлі ми використовували те саме оздоблення, що і в коридорі, що візуально об'єднало дизайн-концепцію.

У душовій закарнизне підсвічування з можливістю змінювати інтенсивність і кольори освітлення. У тумбі під умивальником отвір для котячого джентельмен руму.

Коридор у разі цього проекту служить не лише вхідною групою, а й тимчасовою кімнатою для собак за відсутності господарів квартири. Головними запитами господині були затишок з порога її будинку і якнайменше яскравого світла, тому ми використовували різні сценарії теплого освітлення, м'які місця навіть у коридорі та теплі тони природних кольорів.

Якщо вам сподобався проект, замовте розрахунок вартості та отримайте знижку 10%

ПН-ПТ — 10:00-19:00
СБ — 11:00-16:00

Україна, Київ
вул. Січових Стрільців, 23а